Ombygning og helhedsplan 

 

 

Ombygning og helhedsplan til enfamiliehus 

STED                     Rudeskrænten, Holte
TYPE                     Enfamiliehus
BYGHERRE        Privat
BYGGEÅR           2016/17 

 

Sammenhæng ude og inde

Igangværende projekt.

Huset ligger på en skrånende grund med en smuk udsigt over Furesøen og dens grønne omgivelser. Bygherre havde et ønske om at få overblik af ombygning af både hus og grund og på den måde skabe en slags designmanual med princiopper for materialer og farveholdning. Det resulterede i en helhedsplan i skitser og skrift, som giver bygherre det ønskede overblik.

 

  • Helhedsplan og rød tråd
  • Lys
  • Rumligheder
  • Udsigt
  • Nye vinduer til gulv
  • Nyt uderum
  • Ny carport og skur
  • Materialer

 

Have før og efter

 

I dag: Ingen sammenhæng mellem hus, terrasse og den lavtliggende have. 

Efter: Et stort repos aktiveres til ophold og orangeri. Brede trapper fungerer også som sidepladser.

 

 

Forhave og indgangsfacade før og efter

 

I dag: lukket facade mod øst. 

Efter: Aktivering af arealet foran huset ved at isætte en dobbeldør fra køkkenet ud til terrassen. 

 

 

Køkken og stue før og efter

I dag: Køkkenet er lukket mod stuen og udsigten. Ligeledes ingen adgang til terrasse mod øst. 

Efter: Køkkent åbnes mod udsigt, og der trækkes mere lys ind i rummet via nye vinduer og glaspartier til gulv.