East Hampton

East Hampton - træhuse ved kysten

På vores ferie- og studietur kombinerede vi East Hampton med New York.

Vi ankom til East Hampton i fridagene omkring Memorial Day. Lang køretur i bilkø næsten hele vejen fra New York til East Hampton. Det havde vi ikke forudset, men da vi først kom frem efter tiltrængt pitstop ved en strandbar på halvvejen, viste det sig at være enormt hyggeligt og kø-køreturen værd, da det er i denne Memorial-Day-Weekend, at Newyorkerne "åbner" East Hampton for sommeren. Så her var liv og glade dage. 

I selve byen East Hampton er husene hvidmalede og enkelte stod i røde teglsten. Tilsammen giver materialerne og skalaen en helt særlig stemning til East Hampton. Hyggeligt, lækkert og flot - beboet med snaksageligt mennesker, som vi mødte på vores vej rundt i området. 

Ved kysten er de smukke bygninger beklædt med hårdttræ, som kan klare klimaet ved kysten. Det kunne vi godt lade os inspirere af i Danmark med vores kyststrækninger og barske klima. Alt hvad der var malerbehandlet blev vedligeholdt, mens det rå træ fik lov at leve sit eget sølvgrå liv. Virkelig smukt og gedint - rustikt og forfinet en en forening!