New York i Februar

New York....igen...

New York New York.... Du er skøn hvad enten det er solskin, regner eller sner. Men dog dejligst i solskin.

Nu er det sommer i Danmark, og jeg sidder og tænker tilbage på vores dejlige "vinterferie-tour". New York - Key West - Miami. Vi havde forårsagtige toner på Brooklyn Bridge og Soho. Vinter med snestorm på Manhattan, hvor stort set alt lukkede ned. Tropisk sommer i Florida.

Se de andre blogopslag om fortsættelsen af "familie-ferie-touren".

 

dag 1

 

Hvem havde gættet det....? Her ligger en autentisk sushi restaurant, som jeg varmt kan anbefale. Blue Ribbon Sushi i Soho. MUMS! Lækkert! 

Soho med udsigt til Empire State Building

De lækreste burgere hos Shake Shak - her i MAdison Square Park, hvor man lige udenfor i de travle gader også kan beundre Jan Gehl arbejde i NY ved "strygejernet"

Highline

Highline

Udsmykning af afskærming til byggeplads i Meetpacking District. Heldigvis er disiplinen med udsmykning af byggepladsskilte også kommet til Danmark; f.eks. på Metroebyggeriets grønne vægge .  

I nærheden af Chelsea Market

 

 

dag 2

 

Hvor mon vi er? Metropolitan Museum of Art. Et virkelig spændende museum for både børn og voksne. Ægyptens afdelingen er så omfattende, at man kunne bruge en halv dag der. Afdelingen med moderne kunst er imponerende. Fra Monet og Van Gogh til sjove installationer. 

Goodbye New York. Key West, here we come....