Ombygning af loftlejlighed 

 Projekt udarbejdet i samarbejde med BayArch.

 

STED                     Martensens Allé, Frederiksberg
TYPE                     Lejlighed
AREAL                 250 m2
BYGHERRE        Privat
BYGGEÅR           2014

 

Familieliv på 4. sal 

Lejligheden ligger under taget på 4. sal og har tidligere været tørreloft, værelser til tjenestefolk, klubværelser og senest enfamiliebolig. Da bygherre overtog lejligheden var ønsket at ændre køkkenet og få et ekstra badeværelse ind i lejligheden. Ligeledes blev lejligheden generelt opgraderet med nyt gulve, døre og malerbehandling. 

  • Stort åbent "multi-rum"
  • Gennemlyst køkken 
  • Lyse overflader
  • Ekstra badeværelse
  • Renovering og ombygning af badeværelse
  • Ny indretning af køkken

 

Detaljer og tilpasning

Ved at bevare den eksisterende struktur med søjler og kryds-konstruktioner, er der opstået flere sjove detaljer i lejligheden. Mellem det ene bad og opholdsrummet er isat glas i den øverste konstruktion. Ligeledes er et eksisterende ovenlys brugt til en sej effekt i badeværelset, hvor man bruser "under åben himmel". De murede vægge og skorsten er bevaret pudset, så man får en rustik kontrast og samtidig markerer de tunge bygningsdele. 

 

Kig gennem det store multirum

 

 

køkken i åben forbindelse med resten af rummet

 

 

læseplads ved altanen

 

badeværelse

 

 Planudsnit ved køkken og badeværelser

Der er tilføjet et ekstra badeværelse til lejligheden. Mellemgangen til badeværelser og bagtrapper bliver brugt til vaskesøjle. Tidligere var der adgang til badeværelset direkte fra opholdsrummet og køkkenet. Mellemgangen fungerer ligeledes som forrum til badeværelser. Skråvæggen i køkkenet udnyttes til skabsvæg som følger tagets hældning.