Ombygning af erhverv i Ringkøbing

 Projekt under udførelse

 

STED                     St. Blichersvej, Ringkøbing
TYPE                     Erhvervbygning
AREAL                 1500 m2
BYGHERRE        Vestjysk Marketing
BYGGEÅR           2016/17

 

Ringkøbing Bymidte

Et hus i Ringkøbings gamle bygningsmasse er naturligvis underlagt resktiktioner på sit ydre for at forblive en harmonisk del af den gamle købstad.

Til gengæld undergår husets indre en forvandling. Bygherren, som har overtaget bygningen, ønskede en ombygning til en virksomhed i vækst med behov for både åbne arbejdsrum og enmandskontorer og et interiør, som afspejler firmaets dynamik.

  • Traditionel bygning, moderne indre
  • Rumligheder
  • Gennemlyste arbejdsrum
  • Flow i bygning
  • Skæve indslag i indretning
  • Gæstearbejdspladser
  • Gårdrum til ophold

 

Ankomst i trapperum - før og efter

 

 

 

forslag til indretning på 1. sal

 

Trappe før og efter 

 

Topviews stueplan

 

topview 1. sal

 

 Topview udendørs gårdhave